Ročno kovane balkonske ograje

Kovana balkonska ograja je dodana vrednost vašemu objektu, saj mu doda unikaten izgled. Na balkonske površine in terase različnih geometrijskih oblik vgrajujemo kovane ograje različnih izvedb. Izvedba je lahko ravna ali izbočena, klasična ali moderna. Ograje so izdelane iz jekla, ki mu s pomočjo kovaških tehnik in razbeljenega kovaškega ognjišča omogočimo, da zaživi. Kovano železo je v kombinaciji z vročim cinkanjem idealna rešitev za vaš balkon, saj vzdrževanja praktično ni. Za vašo kovano balkonsko ograjo vam nudimo tudi različne barvne nianse v kombinaciji z različnimi patinami. Pritrjevanje kovanih balkonskih ograj je pomemben segment, ki mu posvečamo veliko pozornosti, saj je treba doseči vodotesen spoj. Pri montaži uporabljamo najkvalitetnejša dvokomponentna lepila, ki ne povzročajo napetosti v betonski plošči.

https://www.sarnek.si/wp-content/uploads/2021/01/kraljica-balkonskih-ograj-balkonska-ograja-scaled.jpg

Naše reference

Pošlji povpraševanje

V kolikor potrebujete kakršne koli informacije v zvezi z našimi balkonskimi ograjami, smo vam vedno na voljo.

  Naslov
  Spodnja Lipnica 30
  Kamna Gorica, Radovljica
  Telefon
  +386 41 350 590
  Email
  info@sarnek.si
  Klasične balkonske ograje
  Izdelujemo klasične kovane balkonske ograje, ki so izdelane iz vroče obdelanega železa. Klasične balkosnke ograje lahko kombinirate z lesenimi dodatki in lahko vsebujejo poljubno Ral barvo. Osnovni namen prekrivne barve je zaščita pred zunanjimi vplivi. Seveda pa proti rjavenju priporočamo tudi cinkanje železja, ki še dodatno zaščiti balkonsko ograjo.

  Klasičnim balkonskim ograjam dajemo tudi funkcionalnost in trajnost. Primerne so za vgradnjo na različne balkonske površine. Lahko so odprtega ali zaprtega tipa. Dobra lastnost balkonske ograje je preprosta pritrditev na poljuben del vašega balkona. Obliko klasične balkonske ograje pa prilagodimo vašim željam.
  Moderne balkonske ograje
  Moderne balkonske ograje izdelamo iz preprostih linij, ki se prilagajajo arhitekturi vašega objekta. Stroge moderne linije objekt naredijo edinstven in privlačen. Vse moderne balkonske ograje so izdelane iz kovanega železja, ki se jim z vročo obdelavo prilagaja oblika.
  Call Now ButtonPokličite nas