Kovane vrtne
ograje

Ne glede na velikost vrtne površine vam izdelamo unikatno ograjo po meri, ki bo poudarjala izgled in značaj vaše okolice. Vrtne ograje so lahko ravne ali ukrivljene v loku z različnimi zaključki na konicah. Zaključki so lahko kovane špice, spiralni zaključki, ploščati zaključki, okrogle spirale … Za izdelavo vrtnih ograj uporabljamo najbolj masivne materiale, saj z njimi dosežemo pompoznost ograje in lep estetski izgled. Kovana vrtna ograja je možna v dveh izvedbah: vpeta med kamnitimi stebri ali vpeta med kovane kovinske stebre, ki se pritrdijo v betonski parapet. Vse vrtne ograje so obvezno zaščitene s tehnologijo vročega cinkanja in barvane z najbolj kvalitetnimi dvokomponentnimi barvami po vaši želji. Pritrjevanje ograj izvedemo s kvalitetnim dvokomponentnim lepilom. Dodano vrednost ograje pa dosežemo z različnimi patinami. V ograjo se lahko vplete različne dekorativne elemente.

Vrtne ograje - Sarnek.si

Naše reference

Pošlji povpraševanje

V kolikor potrebujete kakršne koli informacije v zvezi z našimi vrtnimi ograjami, smo vam vedno na voljo.

  Naslov
  Spodnja Lipnica 30
  Kamna Gorica, Radovljica
  Telefon
  +386 41 350 590
  Email
  info@sarnek.si

  Dobro je
  vedeti

  Vse vrtne ograje, ki so izpostavljene vremenskim vplivom je primerno zaščititi proti koroziji. S tem vrtnim ograjam dajemo daljšo življenjsko dobo in se izognemo nenehnemu vzdrževanju.

  Dekorativni elementi
  za vrtne ograje

  Vrtne ograje so lahko enostavne oz. bogate z različnimi dekorativnimi elementi. Na ograjo vam lahko dodamo dekorativni element narave, simbole rastlin, črke ali številke in pa različne simbole.
  Call Now ButtonPokličite nas