Umetno kovaštvo Sarnek.si

Novice SarnekKovano vrtno pohištvo

4. aprila, 2018by sarnek

Iščete primerno pohištvo, ki vam bo služilo več let? Zagotovo je prava izbita kovano vrtno pohištvo. Takšno pohištvo je lahko izpostavljeno vremenskim vplivom bo po nekaj letih potrebno zamenjati zgolj lesene dele. Prednost je v tem, da osnovna konstrukcija, ki je iz trpežnega materijala ohranja svoje lastnosti.

Kakšne pa so te lastnosti?

V kolikor podnožje vrtnega pohištva zaščitimo pred rjavenjem, bo takšno pohištvo imelo bistveno daljšo življensko dobo kot klasična pohištva. Prednost je v tem, da so materiali trdni in polni. Tu ne govorimo o volih notranjosit, ki jih imajo nekateri izdelki. Tu govorimo o malenkosti težjih izdelkih, ki jih ne prevrne vsak veter in je strah odvečen faktor, da se bo takšno pohištvo razpadlo oz. bo potrebno nenehnega vzdrževanja.

Kakšne prednosti takšno pohištvo še ponuja

Zagotovo je bistvena prednost v trši konstrukciji, ki jo imajo vrtna pohištva. Posamezno vrtno pohištvo se lahko prilagodi določeni obremenitvi in nas ni potrebno biti strah, da bi se pohištvo razpadlo. Druga prednost je življenska doba pohištva in izpostavili bi še široko paleto barvnih odtenkov, tako da lahko svoje pohištvo popolnoma prilagodite okolici, ki jo že imate ali kamor imate pohištvo namen postaviti.

Call Now ButtonPokličite nas